Ασφάλειες Μάλαμα

diakopesΑσφάλιση Ταξιδίου, γιατί…

…οι διακοπές πρέπει να είναι ξέγνοιαστες.

Είναι ώρα να πραγματοποιήσετε ένα ωραίο ταξίδι και θέλετε να είναι όλα τακτοποιημένα.  Συνάλλαγμα, διαβατήρια, χάρτες, δελτία καιρού, αξιοθέατα, πληροφορίες για τον προορισμό.  Η ασφάλεια ταξιδίου είναι η επιλογή εκείνη που σας εξασφαλίζει τα μέσα για την άμεση, αποτελεσματική και ποιοτική αντιμετώπιση απρόοπτων καταστάσεων.  Ενδεικτικά καλύπτει:

  • Ακύρωση προγραμματισμένου ταξιδιού – Κάλυψη των εξόδων που έχουν πραγματοποιηθεί για το ταξίδι, σε περίπτωση που ακυρωθεί για σοβαρούς λόγους.
  • Έκτακτη Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη – Κάλυψη εξόδων για ιατροφαρμακευτικά έξοδα σε περίπτωση που χρειασθεί επίσκεψη σε γιατρό, αγορά συνταγογραφημένων φαρμάκων ή μικροεπέμβαση στο χώρο του ταξιδιού.
  • Καθυστέρηση πτήσης – Έξοδα διατροφής, μετακίνησης και διαμονής σε περίπτωση καθυστέρησης αναχώρησης της πτήσης
  • Απώλεια αποσκευών – Έξοδα πρώτης ανάγκης σε περίπτωση που οι αποσκευές καθυστερήσουν για περισσότερο ορισμένες ώρες μετά την άφιξη της πτήσης και αποζημίωση ορισμένου ποσού σε περίπτωση ολικής κλοπής μιας αποσκευής.
  • Κάλυψη διαμονής – Έξοδα διανυκτέρευσης σε περίπτωση κλοπής προσωπικών εγγράφων ή χρημάτων.
  • Προστασία έκτακτης επιστροφής – Κάλυψη εισιτηρίου για πρόωρη επιστροφή στον τόπο διαμονής σε περίπτωση απώλειας στενούς συγγενούς και επαναμετάβασης στον τόπο του ταξιδιού.

Οι προσφερόμενες καλύψεις τα όριά τους, όπως επίσης και οι τιμές ποικίλουν σημαντικά ανάλογα με την εταιρία. Επικοινωνήστε μαζί μας ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να ακούσετε τις προτάσεις μας!

Η διεύθυνση του κεντρικού γραφείου μας είναι στην Φαρών 14, Καλαμάτα, Μεσσηνία. Τηλέφωνο 27210 63780-9
Το υποκατάστημά μας βρίσκεται στην διεύθυνση Αριστομένους 51, Καλαμάτα, Μεσσηνία. Τηλέφωνο 27210 62592-3

Hosting by icehosting.com and developing by aidpc.net 2014. All rights reserved.

Log in to your account or